Obojli and, narvarande befinner si 20 fragor att fororsak din dejt

Oavsett forsavitt ni befinner sig nybliven ensamstaend alternativ ager varit omodern inom svangen en stund sa kan det av och till befinna marigt att patraffa samtalsamnen sasom forut dej samt din dejt narmare. Arme nedanfor hittar ni 20 fragor att fororsak din dejt saso later eder teori berora varandra battre: sam eventuellt mo och med avslojar fortfarande mer emella raderna.

Det ar dejtingappen Happn som har listat 20 fragor ni kan fororsak din dejt: och de funkar jambordig finfin om det befinner si forsta gangen er traffa saso ifall ni inneha traffats en fattning samt vill forkovr relationen. Alternativt varfor ick fraga hen markli it dom allareda nar ni chattar villig Happn alternativt Tinder fore du ses?

– Sta?ll fra?gor som n sja?lv skulle amna fa?, a?ven om det finns somliga a?mnen sasom kan finnas till ka?nsliga sa? kan det ocksa? befinna fint att avvika itu pla?stret och fra?ga do a?nda?. Det a?r likval angelaget att haffa med sig att nagon saker oro kan aterge svaret, do?m ej din dejt fo?r hastigt. Ge epok till replik sam lyssna minst lika massor som du sja?lv snackar, tipsar Marine Ravinet, Head of Trends pa? happn.

Har ar do 20 fragorna ni kan fororsak din dejt!

1. Vill du innehav na?got att dricka/a?ta? Tra?ffar n din dejt ute bo?r det har befinna saken da sja?lvklara fo?rsta fra?gan. Det visar att du a?r omta?nksam.

2. Underben gjorde ni i veckoslutet? Kan handa nago sjalvkla fra?ga skada svaret kan sannerligen ge dig mer insyn a?n ni tror. Spenderade din dejt laka helgen i soffan medans n sja?lv sprang 10 km, gick pa? ett brunch tillsamman va?nner och lagade foda till familjen?

3. Vart tittar n dej sja?lv forsavitt fem a?r? Planer pa? att utvandr alternativt bo?rja inova? Na?got sasom kan existera angelaget att linjera med ett tillkommand delagare.

4. Vilken forhalland inneha ni till din stam? En persons samband mo sin att kan avslo?ja nagon intakt segment. A?r det en mammas pojk du age framfo?r de? Eller ett person som kanske inte alls uppskattar familjetid?

5. Diggar ni ditt goromal? Svaret kommer att indikera vilken personlighetstyp den n dejtar a?r. A?r det ett manniska sasom brinner fo?r sitt goromal alternativ na?gon som jobbar fo?r att klara av leva?

6. Vilken art av musik lyssnar ni pa?? Nagon fra?ga som kan vack atskilliga intressanta fo?ljdfra?gor. Hur kommer det sig att personen lyssnar pa? exakt det har? Ager hen ga?tt pa? na?gon minnesva?rd spelnin?

Stram and? Narvarand befinner si 20 fragor att stalla till din dejt

7. Underben i livet ka?nner du dej mest noj fo?r? Ett fra?ga saso skanke mo?jlighet att bera?tta na?got mer grundligt ifall en individ.

8. Va a?r n mest stolt o?ver? Korrekt sasom forr fra?ga skanke denna mo?jlighet att bera?tta ifall na?got saso fo?rhoppningsvis ligger djupare a?n ytliga fra?gor.

11. Na?r gra?t ni senast? Undersok baksida av underben sasom fa?r din dejt att bliva lag: eller var det antagligen na?got sasom gjorde att hen bo?rjade gra?ta fran gladje?

12 dating app Puerto Rican. Vem a?r din fo?rebild? A?r det nagon ka?ndis, moder, fader eller na?gon som arbetar ino synonym verksamhetsomrade? Vem herre titta opp at kan fo?rklara kopiost utav ens manniska.

13. Vilken TV-serie stra?ckkollade n senast? Nagon la?ttare fra?ga som skanke mo?jlighet till samtal. Har d sett dit serier alternativ kan tipsa varandra forsavitt andra serier?

14. Underben la?gger n ono?digt jatte- kosing pa?? Finns det eventuellt na?got som hen ga?rna unnar sig som a?r fa dyrare? Ganska ett intresse saso samtalet kan spinna fortsattningsvis pa??

15. Ifall ni fick a?ndra na?got i din uppva?xt, va skulle det besta? Nagon riktig samtalso?ppnare fo?r att la?ra ka?nna varandras histori samt uppva?xt.

16. Ifall ni vann 10 miljoner kronor, baksida av underben skulle ni go?ra da?? Det a?r alltid lustigt att konversera ifall tankbar formogenhet. Ager d ganska likadan illustration fran hurdan er skulle fo?rvalta pengarna?

18. Vad a?r den ba?sta semesterresan du gjort? A?ven om skild semesterplaner ick a?r en deal-breaker sa? kan det finnas till viktigt fo?r saken da ressugne att amna tra?ffa na?gon sasom uppskattar att fara. A?ven vilken genre av resa sasom fo?redras a?r angelaget, na?gon sasom mest vill vila pa? stranden eventuellt inte har likadan vision pa? resor sasom nago a?ventyrare sasom fo?redrar skidresor samt strovtag.

19. Ifall n blott skulle fa? a?ta en matra?tt resten utav ditt midja, vilken skulle det besta? Ett fett fra?ga da?r er kan debattera tidevar skilda val sam motivera svaret.

20. Baksida av underben fa?r dig att garva? La?r ka?nna din dejts humor, inneha d dit? Alternativt antagligen sa? pass skild att det kan blir ett hej?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *